Zakázková výroba nábytku pro zdravotnictví

30.08.2018 08:26

Lékařská praxe je náročná časově i psychicky. Zdravotnický personál je vystavený velkému tlaku, musí neustále komunikovat s pacienty a v plném soustředění provádět vyšetření nebo odborné úkony. Po celou pracovní dobu nesou i odpovědnost za rozhodnutí o budoucím postupu léčby. Pro zmírnění stresu a zlepšení pracovního prostředí je třeba vybavit prostor ordinace kvalitním nábytkem, který pomůže přehledně uložit nástroje a vybavení, vést kartotéku pacientů a který také zajistí dostatečné místo pro vyšetření i rozhovor s klienty. Pohodová klidná atmosféra se z ordinace přenese i na pacienty, dodá jim pocit důvěry a pomůže lépe snášet čekání, zmírní nervozitu z vyšetření nebo pomůže překonat nepříjemné zdravotní stavy.

Ordinace na míru

Pracovní místo lékaře musí plně odpovídat povaze odborné praxe. Nestačí nalistovat v katalogu a vybrat vyšetřovací lůžko, židli a stůl. Odborná ambulance stomatologa má zcela jiné nároky než pracovna dětského lékaře. Dokážeme splnit jakékoli požadavky. Interiér vybavíme pevným a kvalitním nábytkem pro zdravotnictví s důrazem na věkovou kategorii pacientů, způsob ošetření i specifické potřeby. Místnost můžeme vybavit pevnými i polohovatelnými lůžky. Důležité jsou také pohodlné židle pro lékaře, které umožní volný pohyb rukou, otáčení těla ke stolku s nástroji nebo obsluhu moderního vybavení. Ordinaci můžeme opticky rozdělit i zástěnami, abychom vytvořili diskrétní místo pro svlékání nebo vyšetření.

 

nábytek do ordinace

 

Místo pro administrativu

Nedílnou součástí každé zdravotnické praxe je i náročná administrativa. Speciální kontejnery s bezpečnostním zámkem poslouží jako kartotéka pacientů. Stůl pro zpracování lékařských zpráv, žádanek i jiné dokumentace opět uzpůsobíme podle představ i dispozic místnosti. Vždy se snažíme maximálně využít prostor, vybavit kontejnery, poličky nebo regály praktickými systémy pro přehledné uložení dat, odborné literatury i kancelářské techniky. Uvolněná vzdušná pracovna působí opticky lépe a udělá dobrý dojem na každého klienta.

Vybavení čekáren

Při vybavení ordinace je třeba pomyslet i na vhodný prostor pro čekající. Přilehlá oddělená čekárna musí nabízet dostatek míst pro sezení, ale také prostor pro komfortní odložení svršků nebo deštníků. Čekárnu vybavíme v jednotném stylu s vaší ordinací. Doplníme police a regály pro informační letáky nebo časopisy. Již od první chvíle můžete působit na své pacienty profesionálním dojmem.

 

nábytek do ordinace

 

Soukromý pokoj lékaře

V neposlední řadě nabízíme realizaci soukromého prostoru pro lékaře. Nemocnice, domovy pro seniory, rehabilitační ústavy i další zařízení vedou nepřetržitý provoz s dohledem lékaře. Při dlouhých nočních službách je důležité najít klidné místo pro krátkou relaxaci, studium nebo dokončení zdravotnické dokumentace. Tiché prostředí s vhodným vybavením pracovním stolem, skříněmi pro osobní věci i pohodlným lůžkem pomůžou zmírnit napětí a stres.

 

Obraťte se kdykoli na nás. Rádi vám předložíme realizované práce a pomůžeme navrhnout vaši vlastní ordinaci nebo pokoj. Nabídnout můžeme profesionální um, bohaté zkušenosti i zodpovědný přístup k práci.

Vyhledávání

Kontakt

Jan Volf truhlářství - interiérové poradenství +420 725113522